1. #11
    Senior Member
    Üyelik Tarihi
    15-Mart-2010
    Nerden
    Ankara
    Mesaj
    1,221
    sorun bilgisayar versiyonunda da var.
    bende boyle gorunuyor (windows 10 chrome version: 59.0.3071.115 )

    https://i.hizliresim.com/Lnl9Ro.png

  2. #12
    Senior Member Andromeda Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    20-Ocak-2013
    Nerden
    Ankara
    Mesaj
    219
    Tapatalk üzerinden yazınca iletideki karakterler çok karaktersizleşiyorlar
    AUDI Q5 2.0 TDI & [BMW 116i SATILDI] Mercedes Benz C180 Coupe

  3. #13
    Senior Member
    Üyelik Tarihi
    16-Kasım-2011
    Nerden
    Istanbul-İstinye
    Mesaj
    6,054
    @turboadmin
    vBulletindeki database ayarlarının UTF-8 e ayarlanması gerekiyor, zannedersem bir güncelleme yaptınız ve sonrasında UTF-8 ayarı yapmadınız.

    Türkçe karakterler 2 yönlü de patlayacaktır.
    Son düzenleyen Monza, 28-Temmuz-2017 saat 08:09.
    Yıldız'a adanmış bir hayat Hidden Content

  4. #14
    Senior Member ArThuR Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    07-Şubat-2013
    Nerden
    İstanbul
    Mesaj
    112
    Selam Arkadaşlar,

    Bilgisayar üzerinden giriş yaptığımda aynı sorun bende de vardı. Üye paneli üzerinden saat dilimini değiştirip GMT +3 olarak seçip, sayfayı tekrar yükleyince (CTRL +F5) TR karakterler düzeldi.

    Umarım yardımı dokunur.

  5. #15
    Türkçe karakter testi

    I ş ğ ü ö ç İĞÜÖÇŞ


    Sent from my iPhone using Tapatalk


  6. #16
    Senior Member
    Üyelik Tarihi
    10-Haziran-2008
    Nerden
    Ayvalık-Rize/İST
    Mesaj
    5,123
    Alıntı ArThuR Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Selam Arkadaşlar,

    Bilgisayar üzerinden giriş yaptığımda aynı sorun bende de vardı. Üye paneli üzerinden saat dilimini değiştirip GMT +3 olarak seçip, sayfayı tekrar yükleyince (CTRL +F5) TR karakterler düzeldi.

    Umarım yardımı dokunur.
    Bende de dediğiniz şekildeydi ama fark yok, GMT +2 yaptım...
    (ek)sh

  7. #17
    Eski mesajlar düzelmez zaten, yeni atılan Tapatalk mesajlarında sorun çözüldü.


  8. #18
    Junior Member
    Üyelik Tarihi
    13-Mart-2011
    Nerden
    İstanbul
    Mesaj
    9
    Alıntı ArThuR Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Selam Arkadaşlar,

    Bilgisayar üzerinden giriş yaptığımda aynı sorun bende de vardı. Üye paneli üzerinden saat dilimini değiştirip GMT +3 olarak seçip, sayfayı tekrar yükleyince (CTRL +F5) TR karakterler düzeldi.

    Umarım yardımı dokunur.
    Dediğinizi yaptım, sorun ortadan kalktı. Teşekkürler.

  9. #19
    Senior Member Omercan Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    27-Ocak-2013
    Nerden
    Ankara
    Mesaj
    1,644
    gerek tapatalk gerek bilgisayardan hala devam ediyor sorun
    Mercedes Benz 500SE-1987
    BMW 3.25i-1993
    Audi A3-2012

  10. #20
    Administrator Ümit Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    09-Temmuz-2006
    Nerden
    Bursa
    Mesaj
    8,421
    Mesajı bozuk çıkan arkadaşlar; tapatalkı silip yüklerseniz sorun düzeliyor.
    2F2F Mazisi..