Daylight ampulu o aracin icinden ayarlaniyor Arac icinde far ayarlarinin yapildigi yerde donen bir button var 0 da calismas 1 e getirirsen acilir.
arkadaşlar a3 lerdeki bu ampul ne işe yarıyor ve nasıl çalışıyor bunu ampulü acamadık ...
![]()
Son düzenleyen Ümit, 11-Aralık-2008 saat 13:35. Sebep: resimleri büyük eklemeyin ekle kısmından ekleyin
Daylight ampulu o aracin icinden ayarlaniyor Arac icinde far ayarlarinin yapildigi yerde donen bir button var 0 da calismas 1 e getirirsen acilir.
Araçta xenon olduğunua göre onlar gündüz farı (daylight) solda far ayar kısmında tam nası yanıyor bilmiyorum ama zor olmasa gerek tüm fonksiyonları deneyin.
2F2F Mazisi..
uzunlar olsa yanması gerek arcda bi-xeonon var uzun kısa aynı xenondan yapıyor ama ordaki ampulu yakamadık sadece parklarda küçük olan ampul yanıyor denedik yakamadık
abi o drl (daytime running light) far kontrol mekanizmasının hemen sağında gösterge ışığını ayarlayan kısım onunda sağında daytime running light drl ayarlayan kısım var o bölümdeki ayarı 1 yapıcaksın abi zaten 2 seçenekli ya 0 ya 1 oluyo. o seçenek eğer 1 ise ve gündüz farların yanmıyosa o gösterdiğin far yanar. gündüz farın açıksa 1 seçili olsa bile yanmaz
O farın ampulü de sarı diadem şahsım adına o ampulün beyazını çok aradım ve bulamadım, o nedenle kullanmamaktayım kendisini. Bu arada beyaz ışık veren diadem ampul bilen varsa sölesinde bizde kullanalım dimi![]()
evet ya ama ben bir kaç a3 te gördüm beyaz olanını ama bende bulamıyorum
[SIZE=4][FONT=Arial Black]AND 28[/FONT][/SIZE]
benimde geçen hafta takıldığım sorulardan biriydi...bunu ben a6 larda çok rastlıyorum çok canlı bir ışık veriyor gündüzleri park olmadığı belli...demekki yol bilgisayarından ayarlanıyor
kardeş sağol olayı anladım birşey daha sormak isterim arabayı kumandadan kilitledikten sonra camları kapatıyor yalnız aracda sline panoramik camtavan olan sanruf var oda kapanıyormu arac 2006 model a3