1. #1
    Administrator Ümit Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    09-Temmuz-2006
    Nerden
    Bursa
    Mesaj
    8,450
    F30 kısmet olursa alıcısına 2 aya vereceğim, bu arada x1 için chip araştırmaya başladım. Motorun 5.20i de kullanılan N20B16 kodulu motor olduğunu söylediler ama bu bilgiyi teyit edemedim sadece chip işlemi ile 143hpden 190na çıkacağını söylediler. Açıkçası bu kadar güç artışı beni tedirgin ediyor benim için 143hden 170 civarına çıksa yeterli ama bu seçenek için görüşecekler, sizin düşünceniz nedir? Bu arada marka superchips
    2F2F Mazisi..

  2. #2
    Senior Member summit Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    12-Nisan-2014
    Nerden
    İstanbul
    Mesaj
    5,707
    Chip yaptirmayin, yazilim yaptirin.

  3. #3
    Administrator Ümit Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    09-Temmuz-2006
    Nerden
    Bursa
    Mesaj
    8,450
    Chip derken aslında yazılımı kastetedim yanlış anlaşılmasın box faln değil, obd den olmadığı için beyine yazılım atılacak, şasi numarası üzerinden ingiltereden yüklenecek
    2F2F Mazisi..

  4. #4
    Member totik Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    13-Mart-2015
    Nerden
    İstanbul
    Mesaj
    40
    maslak btg yi bu konuda methediyorlar,316 F30 lar 228 hpler görüyor stage 1 ve booster ile sitesinde yazıyor ama chipmi yazılımmı o konuda fikrim yok.


    '15 S3 ....
    S3' 15.

  5. #5
    Senior Member r56s Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    14-Haziran-2013
    Nerden
    Tekirdağ/Çorlu
    Mesaj
    2,197
    Alıntı Ümit Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    F30 kısmet olursa alıcısına 2 aya vereceğim, bu arada x1 için chip araştırmaya başladım. Motorun 5.20i de kullanılan N20B16 kodulu motor olduğunu söylediler ama bu bilgiyi teyit edemedim sadece chip işlemi ile 143hpden 190na çıkacağını söylediler. Açıkçası bu kadar güç artışı beni tedirgin ediyor benim için 143hden 170 civarına çıksa yeterli ama bu seçenek için görüşecekler, sizin düşünceniz nedir? Bu arada marka superchips
    Abi yakin arkadasima yaptirdik, x1 ine 1 gun sonra motor ariza yakti gucten kesti.5.20i 3.16 i lerede yaptik onlarda sikinti yok ama Biraz sans isi tabi ama bence elletme


    iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik Tarihi
    16-Kasım-2011
    Nerden
    Istanbul-İstinye
    Mesaj
    6,054
    @Ümit

    Bizim adama yaptıralım.
    Bir arkadaşımın x1 1,6sına yaptı, reçete hazır.

    Alıntı summit Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Chip yaptirmayin, yazilim yaptirin.
    O makinanın reçetesi hazır biliyorsun
    Son düzenleyen Monza, 13-Nisan-2016 saat 11:33.
    Yıldız'a adanmış bir hayat Hidden Content

  7. #7
    Senior Member summit Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    12-Nisan-2014
    Nerden
    İstanbul
    Mesaj
    5,707
    @Monza Bilmez miyim? 0-100 6 kusur cikmisti.

  8. #8
    Senior Member Emre52 Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    04-Ocak-2011
    Nerden
    Ordu
    Mesaj
    951
    Ümit Maslak'ta G-Force var, yakın arkadaşım, çok X1'e yaptılar sorunsuz, 170 değil, 240 Hp alınıyor diye biliyorum, çünkü motor altyapısı 5.20i ile aynı olduğu için sorunsuz aynı güç oluyor, malum 5.20i standart zaten 170, yazılımla 240 oluyor, X1 de aynı şekilde 240 HP...

  9. #9
    kemiksiz
    Guest
    Çok iyiymiş değerler, maşallah

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik Tarihi
    16-Kasım-2011
    Nerden
    Istanbul-İstinye
    Mesaj
    6,054
    Alıntı Emre52 Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Ümit Maslak'ta G-Force var, yakın arkadaşım, çok X1'e yaptılar sorunsuz, 170 değil, 240 Hp alınıyor diye biliyorum, çünkü motor altyapısı 5.20i ile aynı olduğu için sorunsuz aynı güç oluyor, malum 5.20i standart zaten 170, yazılımla 240 oluyor, X1 de aynı şekilde 240 HP...
    Aynen 240 bg oluyor, Ümit duymasın
    Yıldız'a adanmış bir hayat Hidden Content