Keyifli surusler
Sent from my iPhone using Tapatalk
eski kullanıcı adı Golgeoyunu03Hidden Content
Yıldız'a adanmış bir hayat Hidden Content
Merhaba arkadaşlar , bir süre forumdan uzak kalmak zorunda kaldım , artık daha aktif olabileceğimi umuyorum , bahaneyle herkese selamlar
Güneşli günler yüzünü göstermeye başlamışken , önümüzde ki bahar aylarına yeni bir renk ve yazılımla girmeyi planlıyorum ve doğal olarak fikirlerinize ihtiyacım var
Ben gri tonlarına odaklanmış durumdayım , tabi onunda açığı koyusu matı parlağı baya alternatifi var...Ben kafama yatan bir kaç örnek paylaşayım , çok uçuk kaçık olmamak kaydıyla sizden de öneriler almak isterim
İşlemin nerede yapılacağı daha önemli bir konu aslında...En son hatırladığım @Yigit911 porsche yi kaplatmıştı , görece uygun fiyata çok iyi iş çıkarmışlardı , aradan geçen sürede sorun çıktı mı ? Son durum nedir bilgi verirse sevinirim...
@Monza Levent üstadın tavsiyeleri her zaman için çok değerli , varsa önereceği bir yer onuda mutlaka değerlendirmeye almak lazım
Yazılımla ilgili yine @Monza üstadın önerdiği arkadaşlar vardı , 2.0 tfsi için ne değerler vaad ediyorlar acep !!! Ayrıca APR yazılım çıkarmış bizim motora , ne dersiniz ? Yazılım vs hiç yaptırmadığım hiç anlamadığım konular , ben motoru yormadan ömrünü kısaltmadan verimli bir şeyler yaptırmak peşindeyim anlayacağınız...Yardımlar için şimdiden çok teşekkürler![]()
TARIK selam. bu ingiliz kaplama firmasi var merkezi benim sirketin yanında 200 mikron boya oluyor bir bak derim. filmden cok daha dayanikli ve 3.000 çeşit renk secenegin var
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2012 A6 2.0 TDI 177
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Açık gri koyu gri farkı daha net belli oluyor bu fotolar da...Siyah jant hoş durmamış bence ama sq7 arka difüzör yapılabilir sanki...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Koyu gri füme bir renk hoş olur, diğerleri çok belli olmayacaktır. Ben kapmala yapacak olsam mavi-lacivert bir renk seçerdim,
2F2F Mazisi..
@Avalon
Daytona gri benzeri mat metalik bir renk olabilir.
Yazılım yaptırmaya bence gerek yok, makina zaten 250 bg![]()
Yıldız'a adanmış bir hayat Hidden Content