Daha dun konustuk ama organize eden babayigit cikmadi ben uygun olursa gelirim seve seve. Karsidakilere biraz uzak olabilir ama tavaci recep usta suadiye benim onerim.
Herkese merhaba,bu ramazan'da guzel bi iftar organizasyonu yapalim diyorum forumca.her iki yakadan da ulasimi rahat olan bi yer bulsak katilim daha yuksek olur,otoparkinin rahat olmasi da gerekiyor.Onerilerinizi yazabilirsiniz.Herkese iyi gunler.![]()
Daha dun konustuk ama organize eden babayigit cikmadi ben uygun olursa gelirim seve seve. Karsidakilere biraz uzak olabilir ama tavaci recep usta suadiye benim onerim.
ben gelirim yer mekan önemli degil
Bende şöyle bir konu mu açsam diyesim vardıBanada uygun olursa gelirim çorludan bi iftar buluşması yapılabilir
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben de gelirim![]()
O zaman bir tarih belirlesek gelebilecek arkadaşlarda o tarihe göre cevap verse daha iyi olur.
2017 Hidden Content A4 TR devam
2011 Hidden Content A3 TR sold
2006 Hidden Content A3 RU sold
2002 Cooper US sold
On numara olur. Acıbadem Bilfenin orda Taşköprü var et üstüne yanında eski bi halı saha var otopark olarak kullandıkları ,aynı sistemle devam ediyorlarsa rahat edebilecegimiz mekandır
Sent from my iPhone using Tapatalk
34 GL 1545
Sahur buluşmasıda olabilir
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen daha dün konuşmuştuk, yer mekan farketmez ben de katılırım.
Cumartesi günü yapılırsa hangi yakada olduğu farketmez çalışanlar içinde rahat olur.
2010 Scirocco 34 ALT 10
2012 A3 TDI -34 ALT 06
2013 A3 TFSi SLİNE -34 JV 6521
2014 4.20 Coupe - 34 VA 0007
2015 420 Cabrio- 34 VA 0007