bu a 200 amg mi bu halde bende almayı düşünüyordum a3 ten vazgecmiştim
Mercedes nasıl böyle bir hata yaptı hayret.
2013 Sportage 2.0 dsl plus 184 hp 400 nm AWD
renault'un 1.5 dizel motoru kötü bir motor değil, megan II'de güzel şeyler yapabiliyor ama renault motoru kullanılacaksa mercedese ne gerek var ki?
maliyetler düşürüp daha düşük gelir grubundan insanları çekmeye çalışıyorlar ancak satışları artırıcaz diye marka değerine zarar veriyorlar bence..
ayrıca a serisinin kaderi mi bu acaba.. bir önceki a serisi yolda duramaması ve tasarım hatası ile aklımda kalmış..
bu arada konuyu ilgili markanın bölümü altında devam ettirsek daha isabetli olmaz mı?
renault motoru dizel motorlar icersinde en iyisidir en saglami ve en ucuzudur. kolay kolay sorun yaratmaz gucune gore gidisi cok iyidir.
az yakar cok kacanlardandir. Oyuzden bence sorun teskil etmemeli
arkadaş ne konuşuldu bu araba ya![]()
Buarada yolda 16inc jantlı AMG olmayan modelini gördüm. Gerçekten çirkindi.
Beyaz AMG olanı ise çok daha klas duruyordu. Bir aracı AMG paketin bu kadar değiştirdiğine A serisinde sahit oldum![]()
Videolari seyrettimde cok kotu ya mercedes icin. Pek inanasim gelmedi. Best or nothing e yakismamis...
Burdaki çoğu kişinin sanırım üst A sütünunda airbag vardır.Olanlar gidip bi kendi üst A sütünlarını oynatmaya çalışsın ve oynadığını görsün.Hiç bir üst A sütünunda airbag olan araçta o sütün sabit olamaz.Öyle hemen "aaa çok dandik mercedese yakışmamış" demek pek olmamış.