Arkadaşlar benmi keşfettim yoksa varmıydl bilginiz aracım audi a3 sedan 2014 geri vitese takınca sağdaki ayna aşağıya iniyor vag com olmadan sonradan açtırmadım bu özelliği
Faydalı olmuş teşekkürler
Dürüstlük insanın kartvizitidir, matbaada basılmaz...
Arkadaşlar benmi keşfettim yoksa varmıydl bilginiz aracım audi a3 sedan 2014 geri vitese takınca sağdaki ayna aşağıya iniyor vag com olmadan sonradan açtırmadım bu özelliği
Son düzenleyen Daytonaudi, 25-Aralık-2014 saat 20:13.
Eski kullanıcı adı: Bodygym
Araç kitliyken bagajı açmaya çalışınca 4'lü flaşör tuş ışığı ve coming/leaving home açma kapama tuşunun ışığı 20-30 saniye yanıyor.Anlam veremedim, bunun bir mantığı var mı ? Bagaj kilidiyle alakalı bir şeyler olabilir mi ?
Günlük km sayacı en fazla 1999'a kadar gösteriyor. Sonra 0'dan devam ediyor.
gönül ota konmuş, bok şok!
2006 model ambition aracımda radioda menüde speed tuşunu bulamadm
Arkadaşlar selam.2004 model ambition s line paket a3 aracım var. gizli özellik olarak yardımcı olabilecek arkdaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Özellikle coming home ve leaving home yapabilmek için.
Merhabalar yeni bir 2005 A3 ambition aldım. Aracın emniyet kemeri ikazı vermesini istiyorum fakat ön iki koltukta da emniyet kemeri takılmadığı zaman ikaz vermiyor. Bunu kendim açabilir miyim daha doğrusu bu özellik var mı yok mu onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
kemer uyarısı araca göre değişiyor. kodlamayla açılmıyor
benim akü değişti gizli özellikler yine de silinmedi
Siyah 2013 A3 1.4 TFSI 140 HP. Sportback S-Tronic + Ambition + Xenon Paket + Advanced Paket + İç Aydınlatma Paketi + F1 Vites