rns-e alıp takmıştım aracıma fakat ne bluetooth ne telefon özelliği ne başka bişe kullanabiliyorum..
başka bir ürün alıpta ses kalitesinden de ödün vermek istemiyorum. çok yakın kalitede bir ürün varmı acaba onunla değiştirmek istiyorum, bu diğer özelliklerden de faydalanmak istiyorum
Audi A3 12 1.6 TDI S-Tronic
BMW 09 6.30i
WV Scirocco 11 1.4 TSI (SOLD)Hidden Content
instagram: baranseldisci
Hocam bence zenec vs tarzı ürünler yerine pioneer/sony/alpine nin multimedya sistemlerine yönelin derim. Ses kalitesi önemli ise
2003 Audi A4 1.9 TDİ Man. - 38 LA 589
2009 Vw Polo 1.4 Man. - 06 BS 9241
pioneer sony alpine bunlar bana honda şahin vs araçları hatırlatıyor tamamen psikolojik![]()
sevmiyorum kısacası
şimdir birde şöyle bir durum var mesela zenec, bu ürünün ışıklarıyla benim aracın ışıkları uyuyormu yani aynı renk mi oluyor ? turuncu mesela audilerde
Vag grubu araclarla en uyumludu Zenec'tir. Bizim jetta bile fabrika cikisi Zenec navigasyon ile geldi cok memnunuz
• Trafik Hayattir !!!
• ATAM İZİNDEYİZ !!!
zenec fiyat aralığı nedir acaba? ne kadar ve nerden satışı var?
ertunc abi ses kalitesi nasıl peki??
Audi A3 12 1.6 TDI S-Tronic
BMW 09 6.30i
WV Scirocco 11 1.4 TSI (SOLD)Hidden Content
instagram: baranseldisci
Hemserim senin arabada A3 tu sanirim bende bir ara kardesimin a3 u icin multimedia arastirdim rns e hicbir ozelligi calismadigindan calissaydi 5-6bin liralarda gezecek model bin liralarda geziyor sad3ce orjinal oldugu icin takip gezen var onun disinda zenec takabilirsin zenecin a3 icin urattigi modeli 3131d modeli internettede arastirabilirsin ben ender elektronikte sormustum cok net hatirlamiorum ama 2 bucuk mu dwmisti 3 bucuk mu oyle bisey ama takip memnun olan 1-2 kisi hatirliyorum goruntusude fwna degil uygun bise olsa mutlaka takacaktik a3 e
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fiyatını bugün tam öğreneyim rnse yi satıp onu alacağım duruma göre